Blomkålspizza

Blomkålspizza

Fridens! Verkligen oförskämt länge sen vi skrev något här. Får väl kompensera då genom att lägga upp något riktigt gott. Pizza för LCHF: are har för mig varit ett mörkt kapitel ända tills en kollega på jobbet hade med sig en underbar mjölfri pizza förra veckan. Botten är gjord av blomkål.

Du behöver:
4 dl riven blomkål
4 dl riven ost
1 ägg
Salt, peppar

Blanda ihop allt och bred ut på plåt, antingen smord eller med papper på. Förgrädda i 225 gr ca 15 minuter.

Sen garnerar du med vad du vill, jag gjorde sås på en burk passerad tomat, tabasco,  3-4 klyftor vitlök och lite salt och peppar som mixades ihop. Sen lade jag på rödlök, champinjoner, pinjenötter, ruccola och mozzarella. Grädda sen tills det hela får färg, ca 10 minuter.

Blomkålspizza

Lämna en kommentar