Kaffebröd à la LCHF

Jag är kluven. Ska man kämpa på med att helt avstå från fika och godis eller ska man botanisera bland de recept som faktiskt finns på LCHF-vänliga bakverk? Många är nog precis som jag själv rädda att återuppväcka sötsuget då man en gång kommit ifrån det. Och det med rätta. Jag har själv börjat om några gånger efter att ha ätit mer socker och mer kolhydrater på det hela taget av sociala skäl. Har dock inte upplevt att det riktigt ar värt det.

Idag surfade jag runt lite och hittade mig ett rulltårts-recept som verkade trevligt. Fast jag vet inte om jag vill ha någon mascarpone just i det sammanhanget. Är det någon som har provat? Sannolikt kommer jag att testa att baka något inom kort, så jag återkommer med bild och recept – om det blir gott vill säga.

Lämna en kommentar