Planera

Att planera gör livet lättare, så även när det gäller planering av mat, inköp, vad ska man laga och när ska man äta. Enkelt men ibland svårt att ta sig tid i vår stressade tidsålder. Men tar man sig tiden är mycket vunnet. Förutom tid och pengar spar man också på stressen över valet, dvs valet i vad man ska äta.

Planerar man för en vecka, kan man ändå vara spontan för den som tycker planering är trist, man kan äta fredagsmaten på tisdagen i stället ;).

Att planera passar inte alla, det kan vara tråkigt, jag håller med, men samtidigt är det skönt att ha både inköp och rätt ingredienser hemma. Och för mig själv personligen, är det lättare att hålla sig på den rätta vägen = LCHF-vägen.

Idag planerar jag att äta en ostomelett med rotfruktspytt till lunch och till middag blir det lasagne på squash och köttfärs.

Vad ska du äta?

Lämna en kommentar