Marockanska läckerheter

Ganska typisk sallad med majonnässås från enkel restaurang

Hur äter man LCHF-vänlig mat i Marocko?

Det marockanska köket bjuder på en hel del variation och allt är inte couscous och pastilla (inbakade läckerheter som inte riktigt är enligt LCHF-programmet).

Detta är en get-tagine, smakar ungefär som lamm

Man kan njuta av goda sallader och smårätter, tagine lagad i de speciella lergrytorna med toppigt lock, grillspett och annat från grillen. Råvarorna är fantastiska jämfört med i Sverige, såväl kött som grönsaker har en annan smak och matlagningen blir därför ett nöje hur man än väljer.

De senaste dagarna har jag ätit goda sallader, tagine med frikadeller och kycklingtagine samt något nytt för mig, get-tagine (recept har jag dock inget att dela med mig av). Nya fina bilder kommer upp inom kort och säkert ett och annat smarrigt recept också

En reaktion på ”Marockanska läckerheter

Lämna en kommentar