Blir du ofta sugen?

Här kommer tips på bra sugstoppare, de flesta kan man också alltid ha hemma

Nötter, tänk dock på att det är lätt att stoppa i sig mer än vad som är nödvändigt. Det är lätt hänt att man äter ur påsen till den är tom.

Oliver, lång eftersmak och mättar bra.

Ostskivor eller kuber av ost – vem gillar inte ost liksom? Jag är galen i ost och äter lätt mer än vad jag får. Några ihoprullade skivor eller kuber på en assiett är ett mumsigt plock framför TV:n. Piffa till ostkuberna genom att sätta fast en oliv och en ostkub på en tandpetare. När plocket är slut har du tandpetaren kvar och kan passa på att fixa tänderna.

Grönsaker och dipp. Stavar av morötter, paprika, gurka, blomkål eller vitkålsblad är gott att doppa i en sås gjord på creme fraiche och någon dippsmak. Gör egen sås helt t ex av fetaost och lite mynta, salt och peppar. Riktigt mumsigt!

Lämna en kommentar