Wraps med oxrulle och pepparrotskräm

Wrap med oxrulle och pepparrotskrämIdag testade jag en ny variant av wraps, strimlad oxrulle med pepparotskräm. Gissa om det var gott!

Oxrulle tar en stund att göra, därför är det lika bra att köpa en stor bit så du har i kylen (eller färdigstrimlad i frysen). Steker man oxrulle i ugnen på sakta värme påminner det om rostbiff.

Oxrulle:
En bit oxrulle fick rulla i salt och massor, massor av mald svartpeppar klappas in så det fastnar på köttet.
Därefter läggs hela biten in i ugnen på cirka 180°. Använd gärna köttermometer för att se när det är klart. Låt köttet vila en stund innan du skär tunna skivor med vass kniv. Strimla sedan skivorna så det blir lätt att strö över fyllningen.

Omelett:
2 ägg
1 halvt äggskal vatten
Salt
Cayennepeppar

Vispa ihop och stek omeletten i smör.

Sallad:
Tomat
Paprika
Blandruccola
Champinjoner

Pepparrotsröra:
Creme fraice
Pepparrot
Salt

 

Lämna en kommentar